Wensbus

Met de Wensbus kunt u binnen de gemeente Beesel (óók het buitengebied) of naar de ziekenhuizen en zorggerelateerde bestemmingen in Venlo en Roermond reizen. Vrijwilligers brengen u van deur tot deur. Voorwaarde is dat u zelfstandig in en uit kunt stappen. Een enkele reis kost € 1,50 binnen de gemeentegrenzen. Wilt u naar een zorggerelateerde bestemming in Swalmen, Belfeld en Tegelen? Dan kost dit € 2. Een enkele reis naar het ziekenhuis van Roermond of Venlo kost € 3.

Reserveren is belangrijk. Reserveer uw rit minstens één dag van tevoren. Dat kan via telefoonnummer 06 11 58 87 91 (bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur).

Bekijk voor meer informatie de Flyer Wensbus (PDF, 612.1 kB). 

Reizen met een verwijzing voor Wmo-vervoer

Heeft u van de gemeente een verwijzing voor Wmo-vervoer? Dan kunt u ook met Omnibuzz en Valys reizen. U ontvangt de Omnibuzzpas automatisch als u een verwijzing heeft voor Wmo-vervoer. Wilt u een Valyspas? Dan kunt u deze zelf aanvragen (Deze link gaat naar een andere website)op de website van Valys als u een verwijzing heeft voor Wmo-vervoer, voor een scootmobiel en/of een gehandicaptenparkeerkaart.

Omnibuzz

Wilt u naar een sociale bestemming reizen buiten de grenzen van gemeente Beesel? En is deze bestemming in de regio Venlo/Roermond? Als de Wensbus en het openbaar vervoer geen oplossing bieden, kunt u gebruik maken van Omnibuzz. Reserveer uw rit via de website van Omnibuzz. Of reserveer uw rit (Deze link gaat naar een andere website) via het telefoonnummer 0900 – 0699. Voor verdere informatie over de Omnibuzz en uw mogelijkheden wanneer u een Wmo vervoer indicatie heeft kunt u contact opnemen met het algemene informatie nummer 0900 – 3310550.

Valys

Buiten de regio Venlo/Roermond kunt u reizen met Valys. Boek uw reis online op mijn Valys (Deze link gaat naar een andere website) of via de Valys-app. U kunt uw reis ook telefonisch boeken. Neem hiervoor contact op met de boekingscentrale via telefoonnummer 0900 – 9630.

Verwijzing voor Wmo-vervoer aanvragen

Heeft u geen verwijzing voor Wmo-vervoer van de gemeente? En denkt u hiervoor in aanmerking te komen? Neem dan contact op met het Samenlevingsloket.

Kijk voor meer informatie over reizen in de gemeente Beesel op www.ikwilvervoer.nl (Deze link gaat naar een andere website).