Wilt u uw persoonlijke afvalkalender opvragen? Ga dan naar de website van PreZero (Deze link gaat naar een andere website) en vul uw postcode en huisnummer in. Onder het tabblad 'wanneer' vindt u een overzicht van de inzameldata. U kunt uw persoonlijke overzicht gemakkelijk opslaan via de PDF-knop op de website. Eventueel kunt u het overzicht ook printen.

PreZero inzamelwijzer opvragen (Deze link gaat naar een externe website)

PreZero App

Nooit meer te laat uw afval aan de straat? Download de PreZero inzamelwijzer app in de Apple Store (Deze link gaat naar een andere website) of Playstore (Deze link gaat naar een andere website) en krijg automatisch een melding als u uw afval aan de straat moet zetten. Zo bent u ook op de hoogte bij eventuele wijzigingen.

In de app vindt u uw persoonlijke afvalkalender en informatie over afval scheiden. Via het menu: 'zelf regelen' kunt u praktische zaken online regelen. Zoals het doorgeven van een klacht of containerwisseling. Wilt u liever persoonlijk contact? Dan is PreZero via het servicenummer: 0800 - 221 00 12 (op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur) telefonisch bereikbaar voor uw vragen.