1. Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer:
 • je een foto plaatst op Instagram met de hashtag #vakantieingemeentebeesel én 
 • @gemeentebeesel tagt in de instagrampost
 1. Enkel foto's op persoonlijke profielen kunnen meedoen aan de fotowedstrijd. Bedrijfsprofielen zijn uitgesloten van deelname.
 2. De foto moet in gemeente Beesel zijn genomen en voorzien zijn van een locatieaanduiding. Dat mag in de vorm van een hashtag, beschrijvende tekst of een geotag. 
 3. De looptijd van de actie is van 25 juli tot en met 4 september.
 4. De prijs die wordt vergeven per themawedstrijd heeft een waarde van € 25.
 5. Via Instagram krijgt de winnaar in september 2022 een persoonlijk bericht en de winnende foto’s worden gedeeld op het Instagram account van gemeente Beesel.
 6. De deelnemende foto's worden als volgt beoordeeld:
 • Er wordt beoordeeld of de instagrampost voldoet aan de wedstrijdvoorwaarden (in gemeente Beesel genomen, gebruik van hashtags, tag, etc.).
 • Het college van gemeente Beesel selecteert de 5 winnende foto's.
 1. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 2. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 3. Alle foto's die deelnemen aan de fotowedstrijd kunnen worden gedeeld op het Instagramaccount van gemeente Beesel en de foto's kunnen worden gebruikt in andere (social en online) media-uitingen van gemeente Beesel. 
 4. Medewerkers van gemeente Beesel zijn uitgesloten van deelname.
 5. De persoonsgegevens die in het kader van de fotowedstrijd worden verkregen, worden alleen gebruikt voor deze actie en worden niet verstrekt aan derden.
 6. Staan er mensen herkenbaar in beeld op de foto, dan heeft de fotograaf van de ingezonden foto goedkeuring gekregen van de mensen die herkenbaar op de foto staan dat de foto gebruikt wordt voor een actie van gemeente Beesel.
 7. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 8. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 9. De gemeente Beesel kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze voorwaarden gedurende de looptijd van de wedstrijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de wedstrijd wijzigen of aanpassen.
 10. Voor vragen en/of klachten kan contact worden opgenomen met team communicatie van gemeente Beesel via communicatie@beesel.nl.
 11. De promotie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Instagram.
 12. Deze fotowedstrijd is een initiatief van gemeente Beesel.