Alle culturele, sociaal-maatschappelijke en sportieve organisaties/verenigingen volgen de richtlijnen van hun eigen bond en/of de richtlijnen van het RIVM, om alle activiteiten te annuleren. Als het nodig is, staan contactpersonen van de gemeente klaar om vragen te beantwoorden of advies te geven. Neem contact op:

  • met uw eigen contactpersoon
  • met cultuurcoach Rob Benders via 06 - 33 86 80 02 (ook buiten kantooruren beschikbaar)
  • door een e-mail te sturen naar: verenigingsondersteuning@beesel.nl

Melden georganiseerd sporten in de buitenlucht

Vanaf 11 mei is sporten in de buitenlucht toegestaan voor alle leeftijdscategorieën. Als het gaat om georganiseerd sporten ontvangen wij graag van elke activiteit een melding, ongeacht de leeftijdscategorie en locatie. Vul hiervoor het formulier melding sporten in de buitenlucht gemeente Beesel (PDF, 47.5 kB) in.

Wilt u zelfstandig gaan sporten in de buitenlucht? Dan is een melding niet nodig. Houdt u wel aan de maatregelen die door de overheid zijn bepaald.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie onderstaande documenten.

Melden culturele activiteit

Vanaf 1 juni is het toegestaan om georganiseerd en onder begeleiding culturele activiteiten te ondernemen. U moet dit wel melden bij de gemeente. Vul hiervoor het formulier melding culturele activiteit gemeente Beesel (PDF, 118.7 kB) in. Stuur het ingevulde formulier uiterlijk 1 werkdag voorafgaand aan de activiteit naar verenigingsondersteuning@beesel.nl.