Sporten

Vanaf 1 juli hoeft u het niet meer bij de gemeente te melden als u georganiseerd gaat sporten.

In de sportsector geldt dat men normaal spelcontact mag hebben. Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 18 en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en in de kantines.

Binnensporten in de Schans en gymzalen

Binnensporten is, in samenspraak met de Stichting beheer Binnensport Beesel (SBBB), weer mogelijk vanaf 6 juli. Om binnen te sporten, is het noodzakelijk om uw uren te reserveren.  Bij het binnensporten gelden strikte regels. De SBBB kan u hiervan op de hoogte stellen met hun aangepaste protocol. Om in contact te komen met de stichting, kunt een bericht sturen aan bedrijfsleider@binnensportbeesel.nl.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie onderstaande documenten.

Cultuur

Ook voor cultuur is sinds 1 juli een aantal versoepelingen van kracht. U hoeft het niet meer bij de gemeente te melden als u culturele activiteiten gaat ondernemen.

De basisregel is 1,5 meter afstand bij iedere vorm van cultuurbeoefening- of beleving, zowel binnen als buiten. Culturele plekken zijn hierop ingericht. Ook als organisatie dient u hiermee te werken. Voor de volledige informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid.

Vragen?

Neemt voor meer informatie contact op met de verenigingsondersteuners via verenigingsondersteuning@beesel.nl.