Ouderenvereniging 

Alle activiteiten van de Sociëteit voor Ouderen Reuver/Offenbeek en de Ouderenvereniging Beesel zijn geannuleerd.

Open inloop en dagbesteding

De locaties voor open inloop en dagbesteding het Spick, Offenbeckerhof, Bosdael en Huiberg gaan in aangepaste vorm weer open. Er wordt gestart in kleine groepjes. Vanuit de locaties wordt contact opgenomen met de mensen die in aanmerking komen om de open inloop te bezoeken.

Steunpunt Eenzaamheid

Heeft u vragen over eenzaamheid? Dan kunt u contact opnemen met het Steunpunt Eenzaamheid. Vanwege de landelijke maatregelen rondom het coronavirus, houdt steunpunt eenzaamheid telefonisch contact met haar cliënten. De contactgegevens zijn: telefoonnummer 06- 15 31 09 05  of emailadres info@steunpunteenzaamheidbeesel.nl.

Mantelzorg

Door de maatregelen komt er nog meer op de schouders van mantelzorgers terecht. Het betekent voor veel mantelzorgers nóg meer zorgen, zowel in handen als in hoofd. Stress kan hierdoor toenemen. Het Steunpunt Mantelzorg heeft geen pasklare oplossing maar weet dat u altijd contact mag opnemen!

Even uw hart luchten, uw zorgen delen. Juist nu! Behoefte aan een gesprek? Neem dan contact op met Vera Jacobs van het Steunpunt Mantelzorg Beesel. tel 077-2072168 of via vera.jacobs@beesel.nl. Het Steunpunt Mantelzorg Beesel is er voor u!