Algemeen

Heeft u vragen over corona en worden deze niet beantwoord op de landelijke pagina’s of op deze coronapagina? Stuur uw vraag dan naar corona.info@beesel.nl.

Klantenbalie

De Klantenbalie  van het gemeentehuis is beperkt geopend om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Voorlopig kunt u daarom alleen op afspraak bij ons terecht. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons op nemen via het telefoonnummer 077 4749292. Het maken van een afspraak via de website is tijdelijk niet mogelijk.

De open inloopochtend op woensdagen bij de Klantenbalie van het gemeentehuis vervalt tot nadere kennisgeving.

Dienstverlening Wmo, Werk en inkomen, Schuldhulpverlening en de gezinscoach

Onze dienstverlening gaat gewoon door maar in afgeslankte vorm. Het Samenlevingsloket in Pro Vita is gesloten en er vinden geen fysieke afspraken of huisbezoeken meer plaatst. Reeds gemaakt afspraken en huisbezoeken gaan niet door of worden omgezet in een telefonisch contact. Uw behandeld consulent zal hierover telefonisch contact met u opnemen.

Synthese

Om even uw hart te luchten, advies te vragen of administratieve vragen te stellen kunt u bij Synthese terecht. U kunt telefonisch terecht bij:

Heeft u ideeën over hoe we elkaar kunnen helpen? Dan denkt Synthese graag met u mee. Neem in dat geval contact op met het opbouwwerk via:

  • Susan Rijk: 06-36 53 46 35 
  • Gert van der Steen: 06 - 36 21 30 67 
  • Yvonne Truijen: 06 - 36 46 04 12

Algehele beschikbaarheid van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Beschikbaarheid is per medewerker verschillend. U heeft de mogelijkheid om een voicemailbericht in te spreken. 

U kunt ook altijd een e-mail sturen naar teambeesel@synthese.nl

Politieservicepunt

Het politieservicepunt in het gemeentehuis werkt tot in ieder geval 6 april enkel op afspraak.U kunt een afspraak maken via: