Algemeen

Heeft u vragen over corona voor de gemeente Beesel en worden deze niet beantwoord op de landelijke pagina’s of op deze coronapagina? Stuur uw vraag dan naar corona.info@beesel.nl.

Klantenbalie

Om u beter en sneller van dienst te zijn werkt gemeente Beesel op afspraak. Deze afspraak kunt u zelf online inplannen. Staat uw product en/of de dienst niet bij de afspraakmogelijkheden? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen via telefoonnummer 077 4749292. In verband met het coronavirus is er tot nader bericht geen vrije inloop op woensdag.

Spoedgevallen corona

Bij spoedgevallen in het kader van Corona kunt u buiten onze openingstijden contact opnemen via telefoonnummer 077 2070251.

Synthese

Om even uw hart te luchten, advies te vragen of administratieve vragen te stellen kunt u bij Synthese terecht. U kunt telefonisch terecht bij:

Heeft u ideeën over hoe we elkaar kunnen helpen? Dan denkt Synthese graag met u mee. Neem in dat geval contact op met het opbouwwerk via:

  • Jody Jacobs: 06 36 59 77 11
  • Gert van der Steen: 06 - 36 21 30 67 

Algehele beschikbaarheid van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Beschikbaarheid is per medewerker verschillend. U heeft de mogelijkheid om een voicemailbericht in te spreken. 

U kunt ook altijd een e-mail sturen naar teambeesel@synthese.nl of kijken op de Facebookpagina van Synthese Beesel (Deze link gaat naar een andere website)

Politieservicepunt

Het politieservicepunt in het gemeentehuis werkt op afspraak.U kunt een afspraak maken via: