Kopgroep en dorpsconferentie

woensdag 15 mei 2019

Afgelopen week is de Kopgroep Toekomstbestendige Centra op pad geweest in de kern Reuver. De schouw stond in het teken van het DNA, de identiteit van onze gemeente. Mooi om samen het Reuvers centrum te verkennen en enkele vragen bij de kop te pakken. Zoals ‘Waar ben je trots op?’, 'Wat moet beter?, ’Wat mis je nog in het centrum?’ en ‘Wat kan worden weggehaald in het centrum?’ Mooie feedback waarmee we zeker iets kunnen voor de aanpak van het centrum. Met de kernen Offenbeek en Beesel is over dezelfde vragen contact geweest.

Heeft u ook ideeën over deze vragen? Kom dan naar de dorpsconferentie ‘Toekomsbestendige centra’donderdag 16 mei. Aanvang 19.00 uur in De Paerssjtal in Reuver. Daar komen deze vier vragen voor alle drie de kernen aan bod.
We heten iedereen van harte welkom! Op naar levendige en leefbare centra!

Over de kopgroep

De kopgroep bestaat uit vertegenwoordigers vanuit ondernemers, vastgoedeigenaren, de drie kernoverleggen (Beesel en haar Toekomst, Stichting "Kernoverleg Offenbeek" en Kernoverleg Reuver), KHN - Koninklijke Horeca Nederland, MKB-Limburg, de centrummanager Sander Mattheijssen en de gemeente.