Donderdag 11 april: inloopbijeenkomst ontwikkeling de Schakel

vrijdag 5 april 2024

Donderdag 11 april: inloopbijeenkomst ontwikkeling de Schakel

De gemeente Beesel is samen met diverse maatschappelijke partijen bezig met de herontwikkeling van de Schakel in Reuver. Misschien heb je er al een keer iets over gehoord of gelezen. Graag informeren we iedereen die geïnteresseerd is in het project over waar we staan en wat we van plan zijn. Daarom organiseren we een inloopmoment op donderdag 11 april tussen 19.00 en 21.00 uur. Uiteraard vindt de inloopbijeenkomst plaats in de Schakel (Broeklaan 2 in Reuver).

Tijdens het inloopmoment is er ruimte om in gesprek te gaan met mensen die aan het project meewerken. Op een laagdrempelige manier willen we ruimte geven om vragen te stellen of ideeën aan te leveren. Je kunt tussen 19.00 uur en 21.00 uur gewoon inlopen tijdens een tijdstip dat het jou uitkomt. Voel je welkom, wie weet tot dan!