Zwangerschapsverlof wethouder Anouk Huijs

woensdag 17 april 2024

Wethouder Anouk Huijs (CDA) is zwanger. In september verwacht ze haar eerste kindje. “September heeft iets onbeschrijflijk moois voor ons in petto”, schrijft ze op haar social media kanalen. Daarom zal Anouk vanaf half augustus voor 16 weken met zwangerschapsverlof gaan. Door CDA Beesel-Reuver-Offenbeek is de afgelopen periode gezocht naar een tijdelijke vervanger.

Door het CDA is Angely Waajen-Crins voorgedragen als tijdelijke vervanger van Anouk tijdens haar verlof. Angely is opgegroeid in de kern Beesel en was sinds 2012 politiek actief voor het CDA in Roermond, hier heeft zij ook twee bestuursperiodes wethouder mogen zijn.

Op dit moment is Angely 2,5 dag werkzaam voor de triple-helix organisatie Crossroads en is ze statenlid in de provincie namens het CDA. “We zijn als CDA Beesel, Reuver, Offenbeek verheugd dat we met Angely een ervaren politica hebben gevonden die zorg zal dragen voor continuïteit binnen het dagelijks bestuur van onze gemeente”, aldus fractievoorzitter Lou Cremers.