Kerstbomenactie gemeente Beesel

maandag 28 januari 2019

Ook dit jaar was er weer de kerstbomenactie in de gemeente Beesel. Veel kinderen waren al dagen van tevoren bezig met het inzamelen van de kerstbomen. Op diverse manieren werden deze bomen afgeleverd. Met de fiets, skelter, per aanhangwagen en te voet.
Per ingeleverde boom kregen de kinderen een lootje en een lolly. Er waren weer veel prijzen beschikbaar.

Winnaars

Als hoofdprijs waren er drie Playstation 4 en drie Intertoys cadeaubonnen van € 50. De gelukkige winnaars van de Playstation 4 zijn Thijmen Pool, Nora van Mierlo en Bram van Sambeek. Winnaars van de Intertoys cadeaubonnen van € 50 zijn Jippe Selen, Sofie en Jasper Claessen en Jenna Minnebreuker.

Uitreiking

Op woensdag 16 januari werden de hoofdprijzen uitgereikt op het vakantiepark Landal De Lommerbergen. De prijzen werden uitgereikt door Wethouder Bram Jacobs. Eerst werd er door de winnaars onder het genot van een hapje en een drankje nog een potje bowling gespeeld. Daarna was het tijd voor de prijsuitreiking. Puk en Pelle kwamen ook nog even langs.

Afhalen prijzen

Er zijn nog enkele prijzen niet afgehaald, waaronder zes zwembadkaartjes, drie bioscoopbonnen en nog vier cadeaubonnen van Intertoys. Prijzen kunnen met het winnende lootje worden afgehaald bij de gemeenteloods aan de Nijverheidsweg 11 te Reuver. Graag even vooraf bellen voor een afspraak, tel. 077-4749292.