Koningsdag in Beesel

Oranje kroontje

Logo SJABDonderdag 27 april kunnen alle in Beesel woonachtige basisschoolkinderen weer gaan genieten van een super feestelijke Koningsdag op de markt in Beesel. De organisatie van deze dag is als vanouds in handen van SJAB met weer volop leuke, lekkere en gezellige activiteiten zoals natuurlijk een feestelijke fietstocht voor de kinderen van groep 1 tm 4. Voor alle kinderen wordt een spelencircus geboden met voor elk wat wils zoals het Koninklijk Kampioenschap Broekhangen, je eigen SJAB-koning Willem T-shirt ontwerpen en schilderen en een spectaculair piraten luchtkussen. De kinderen mogen hun eigen super gezonde 2.0 fruit snack maken!  En natuurlijk ook dit jaar weer  genieten van een heerlijke suikerspin onder de klanken van gelegenheids DJ’s Jitse en Thijs.

Het programma start om 13.00 uur vanaf de Markt. Om 13.10 uur vertrekt de Fietsparade voor een feestelijk rondje door het centrum van Beesel. Let op: voor deze fietstocht mag je je fiets, step of skelter versieren zo mooi als je maar kunt. De eigenaren van de 3 mooiste exemplaren worden beloond met een leuk  prijsje. Aansluitend gaan alle kinderen in groepjes deelnemen aan de feestelijke activiteiten waarna om 16.15 uur de kinderen hun meegebrachte spullen kunnen aanbieden op de kinder vrijmarkt. De terrassen zijn geopend dus kom gezellig kijken!

De Beeselse schoolkinderen kunnen zich nog aanmelden tot en met uiterlijk vrijdag 14 april bij Sandra Meertens, Sint Jorisstraat 4. Ook de schooljeugd van de 2de klas middelbare school (of hoger) roepen wij op zich ook weer  op te geven om ons te komen helpen bij de begeleiding van de activiteiten en groepen.

Bij onverhoopt slecht weer gaat deze viering van Koningsdag gewoon door met een aangepast binnen programma. Dit zal kenbaar gemaakt worden bij Eetcafé de Troubadour en via Social Media.

Uitgelicht

Zoeken