Gratis muziekcursus voor ouder en kind met Muziek op Schoot

dinsdag 6 februari 2024

Muziek verbindt. Zelfs al op heel jonge leeftijd raakt muziek iedereen. Wilt u met uw kind even een moment samen? Geef u dan op voor de gratis muziekcursus Muziek op Schoot.

Muziek op Schoot is een gratis muziekcursus in de gemeente Beesel. De cursus is speciaal voor ouders en hun kind in de leeftijd tussen 9 maanden en 4 jaar. Tijdens de vrolijke en speelse cursus heeft u ├ęcht even een momentje samen met uw kind.

In de cursus spelen, bewegen, zingen en luisteren jullie samen. De liedjes en spelletjes gaan over allerlei dagelijkse dingen, zoals opruimen, de seizoenen en verdriet. Hele leerzame onderwerpen waar elk kind mee te maken krijgt.

Praktische informatie

  • Voor wie: ouders en hun kinderen in de leeftijd vanaf 9 maanden tot en met 4 jaar
  • Wanneer: woensdag 6, 13, 20 en 27 maart 2024
  • Tijdstip: tussen 9.00 en 10.00 uur. De tijden worden ingedeeld op leeftijd. Twee weken voor de start ontvangt u een e-mail met daarin het definitieve tijdstip
  • Waar: gymzaal van Basisschool Het Spick in Beesel

Komt u ook?

Wilt u met uw kind(eren) meedoen aan de gratis cursus Muziek op Schoot? Meld u dan nu aan. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar manon.verstegen@beesel.nl. Zet in uw e-mail ook de naam en leeftijd van uw kind(eren). U kunt zich tot en met zondag 18 februari 2024 aanmelden.