Update projectmatige woningen Heijackerstraat Beesel

donderdag 27 juni 2024

Zoals eerder gedeeld heeft WeDo Development B.V. de opdracht gekregen voor het ontwerpen, realiseren en verkopen van de 4 levensloopbestendige woningen en de 5 startersrijwoningen in het plan Heijackstraat Beesel. Op dit moment is WeDo Development B.V. druk bezig met het ontwerpen van de woningen. De verkoop van de woningen staat gepland voor eind 2024.

Op 19 juni 2024 hebben gemeente Beesel en WeDo Development B.V. gezamenlijk de koopovereenkomst getekend. Een mooie mijlpaal!.

Website www.woneninbeesel.nl

Om geïnteresseerden op de hoogte houden van de ontwikkelingen heeft WeDo Development B.V. een website ingericht: www.woneninbeesel.nl (Deze link gaat naar een andere website). Op deze website vindt u meer informatie over de nieuwe woningen in het plan Heijackerstraat (en het plan Kleine Solberg). Geïnteresseerden kunnen zich via deze website ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt u door WeDo Development B.V. op de hoogte gebracht. Neem dus vooral een kijkje op www.woneninbeesel.nl/heijackerstraat (Deze link gaat naar een andere website).

Nieuwe straatnaam

Voor de woningen in het plan Heijackerstraat is een nieuwe straatnaam bedacht. Dit was noodzakelijk omdat de toekomstige woonadressen niet doorgenummerd kunnen worden op de Walsbergweg en de Heijackerstraat. De nieuwe straatnaam voor de nog te bouwen woningen in het plan Heijackerstaat wordt: Bosrand. Een straatnaam die past bij de locatie!

Kijk voor meer informatie over het hele plan Heijackerstraat op onze webpagina Woningbouw Heijackerstraat.