Burgemeester in gesprek met de Koning

woensdag 10 juli 2024

Op uitnodiging van het Koninklijk Huis ging onze burgemeester Bob Vostermans vorige week in gesprek met Zijne Majesteit de Koning. Burgemeester Bob Vostermans is voorzitter van de K80 en was samen met voorzitters van andere gemeentelijke netwerken uitgenodigd op Paleis Huis ten Bosch.

Er werd onder andere gesproken over de verbinding tussen grote en kleine gemeenten en de oorzaken en gevolgen van maatschappelijke onrust. Ook de gemeentelijke financiën en de afstand tussen de overheid en inwoners kwamen aan bod. Zorgen en kansen zijn met elkaar gedeeld.

Bob Vostermans: “Ik kijk terug op een waardevol en inspirerend gesprek. In het gesprek heb ik de kracht van nabijheid die er is in kleine gemeenten benadrukt. Hierbij heb ik natuurlijk gebruik gemaakt van de mooie voorbeelden uit de gemeente Beesel. Mooi om te ervaren dat onze Koning zo betrokken is.”