Sint Maarten Reuver en Offenbeek

Datum: maandag 11 november 2019 18.45 - 21.00. Locatie: Reuver en offenbeek

Op maandag 11 november vindt in Reuver en Offenbeek weer het jaarlijkse Sint Maartensfeest plaats. De organisatie is ook dit jaar weer in handen van Brandweer Reuver. Zoals gebruikelijk verzorgen het Philharmonisch Gezelschap en het Trommel- en Fluiterkorps St. Barbara de muzikale begeleiding van de optochten.

Vertrek optochten

De 'Sintermerte-stoet' vertrekt om 18.45 uur vanaf de marktpleinen in Reuver en Offenbeek. Het Philharmonisch Gezelschap staat op het marktplein in Reuver opgesteld om de optocht van Reuver muzikaal te begeleiden. Het Trommel- en Fluiterkorps St. Barbara staat op het marktplein in Offenbeek klaar om de optocht van Offenbeek te begeleiden.

Vanuit Reuver gaat de optocht via de Past. Vranckenlaan, Burg. Claessenstraat en Heerstraat naar de Bergerhofweg. Vanuit Offenbeek gaat de optocht via de Keulseweg, Heijencamp, Industriestraat en Mariastraat naar de Bergerhofweg. Beide optochten eindigen op de Bergerhofweg.
Zoals gebruikelijk krijgen alle kinderen een oliebol die ter plaatse vers is gebakken.
Na een muzikaal gedeelte en het spel van Sinter Merte zal het vuur worden ontstoken. Tevens zijn er bij de vuurstapel vers gebakken oliebollen e.d. verkrijgbaar.

We hopen jullie allemaal te zien op 11 november!