Programma dodenherdenking 4 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

Programma dodenherdenking 4 mei 2024

Tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei herdenken wij iedereen – burgers en militairen – die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesoperaties. Dat doen we tijdens twee herdenkingen: een in Reuver en een in Beesel.

Namens gemeente Beesel is burgemeester Bob Vostermans aanwezig bij de herdenking in Beesel. In Beesel staat de viering dit jaar in het teken van loopgraven en tankgrachten. Wethouder Anouk Huijs zal bij de herdenking in Reuver zijn. Bij deze herdenking zijn onder andere een aantal veteranen aanwezig. U bent van harte welkom om een van de herdenkingen bij te wonen.

Programma Beesel
18.30 uur Start herdenking in de kerk in Beesel
19.15 uur Vervolg ceremonie op begraafplaats

Programma Reuver
19.15 uur Start herdenking in de kerk in Reuver
19.40 uur Stille tocht naar begraafplaats
20:10 uur Kranslegging op begraafplaats