Beesel doneert 1 euro per inwoner aan Giro 555

woensdag 15 februari 2023

Het is inmiddels ruim een week geleden dat Turkije en Syrië zijn getroffen door een verschrikkelijke natuurramp. De aardbeving heeft een ongekende impact. Veel mensen zijn hun dierbare familie en vrienden in een klap kwijtgeraakt. Het verdriet, de onzekerheid en de machteloosheid is enorm groot.

Burgemeester Bob Vostermans: “De ravage in Turkije en Syrië is enorm groot en het verdriet en de wanhoop wordt ook hier gevoeld door Beeselnaren van Turkse of Syrische afkomst. Onze steun en gedachten gaan uit naar iedereen die getroffen is door deze vreselijke aardbeving, of familie of vrienden heeft wonen in de getroffen gebieden. Ook als gemeente Beesel willen wij hulp bieden. Daarom doneren wij vandaag 1 euro per inwoner aan Giro 555. Hiermee stellen we 14.000 euro beschikbaar voor de hulpverlening in het getroffen gebied. Met dit geld kunnen we het immense verdriet van vele mensen helaas niet stillen, maar wel een bijdrage leveren, die nu en in de toekomst hard nodig zal zijn.”

Wilt u zelf ook doneren? Dat kan via www.giro555.nl (Deze link gaat naar een andere website).