2 maart: Vitaliteitsbijeenkomst Stevig Staan

woensdag 8 februari 2023

Hoe fit bent u? En hoe is uw balans? Veilig bewegen in en om uw huis is belangrijk. Maar, hoe ouder u wordt, hoe groter de kans op vallen is. Tijdens de vitaliteitsbijeenkomst op 2 maart praten we u graag bij over vitaal ouder worden. Deze bijeenkomst is gratis.

Tijdens de vitaliteitsbijeenkomst op 2 maart doen we ook een persoonlijke balanstest. Blijkt dat u een verhoogd risico op vallen heeft? Dan kunt u vervolgens gratis deelnemen aan het beweegprogramma Stevig Staan.

Praktische informatie

De vitaliteitsbijeenkomst vindt plaats op donderdag 2 maart in de Troubadour in Beesel. De bijeenkomst duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Alle 70+ers uit kern Beesel hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor deze bijeenkomst. In augustus dit jaar is er ook een vitaliteitsbijeenkomst in Reuver. De 70+ers uit Reuver en Offenbeek ontvangen tegen die tijd ook een persoonlijke uitnodiging.

Aanmelden

Heeft u vragen? Of heeft u interesse om deel te nemen aan deze bijeenkomst? En wilt u inzicht krijgen in uw fitheid en balans? Meld u dan aan bij Silvie van Rijswick door een e-mail te sturen naar:  buurtsportcoach@binnensportbeesel.nl of neem telefonisch contact op via telefoonnummer: 06 13 41 87 93 (bereikbaar op maandagen van 10.00-13.00 uur).

Meer informatie