Niet zo’n sporter? Wij helpen u de (lage) drempel over!

dinsdag 20 december 2022

Wist u dat bijna de helft van de volwassenen niet of te weinig beweegt? Bij jongeren is dit aantal zelfs een stuk groter! Terwijl er veel dingen zijn die u kunt doen om op een laagdrempelige manier meer te bewegen. Ook voor de mensen die geen grote sporters zijn, of die al een tijd niet gesport hebben.

Zwemmen, hardlopen, bootcampen of gewoon wandelen. Er zijn veel dingen die u kunt doen om meer te bewegen. Dit kan in kleine stappen. Bootcamp Beesel, lopersgroep de Grensrunners, zwemclub ROB, PlayX en Ultimate Warrior hebben ‘start to’ programma’s gemaakt waarmee u het sporten (weer) op kunt pakken. Deze programma’s zijn ook geschikt als u van nature geen echte sporter bent.

Een behoorlijk aantal inwoners van de gemeente Beesel heeft al een programma gevolgd. Zo begon Han Peeters (52)  een tijdje geleden samen met een kennis weer met sporten. Benieuwd naar zijn ervaring? Lees het verhaal van Han hier.  

Op naar een fit 2023?
Samen gaan we voor gewoon vitaal! U bent van harte welkom bij de verenigingen die meedoen. Lees alles over de programma’s op deze pagina . Als u de smaak te pakken hebt, kunt u zelfs trainen voor deelname aan een evenement, zoals de Ultimate Warrior Obstacle Run!

Samenwerken?
Wil uw vereniging of evenement samen met ons werken aan het vitaler maken van gemeente Beesel? U bent van harte welkom! Neem hier gerust contact met ons op.