Onderhoudswerkzaamheden Rijksweg week 2 en 3

woensdag 5 januari 2022

Op maandagochtend 10 januari starten we met onderhoudswerkzaamheden (snoeiwerk) aan de bomen langs de Rijksweg: het gedeelte Rijksweg tussen de grens met Swalmen en de rotonde af- en oprit richting Beesel/Venlo (A73).

Plaatsing verkeerslichten

Er wordt één rijstrook afgesloten om veilig te kunnen werken. De werkvakken worden afgezet met verkeerslichten. Om maandagochtend meteen aan de slag te kunnen worden het werkvak en de verkeerslichten vrijdag 7 januari geplaatst. De verkeerslichten zullen vanaf dat moment in werking treden.

Gebruik fietspad

Afhankelijk van aan welke zijde van de Rijksweg gesnoeid/gewerkt wordt, wordt ook het fietspad aan die kant afgesloten in verband met de veiligheid. De fietsers worden omgeleid naar de andere kant van de Rijksweg.