Mailing Gewoon Samen Energie Besparen

dinsdag 10 november 2020

Begin juli ontvingen alle eigenaren van een woning in gemeente Beesel van ons een brief voor het nemen van energiebesparende maatregelen. Vanaf volgende week ontvangt u van ons opnieuw twee brieven met nogmaals de vouchers, voor diegenen die er de eerste keer nog geen gebruik van hebben gemaakt.

Energiebesparende producten

In de eerste brief ontvangt u van ons 70 euro om kleine energiebesparende  producten in huis te halen. Hiermee verlaagt u uw energierekening en verhoogt u het wooncomfort. Deze waardebon kunt u nu ook makkelijk via de webshop inwisselen.

Inkoopactie

De tweede brief valt een week later op de mat. Deze brief bevat informatie over een grootschalige inkoopactie voor bijvoorbeeld zonnepanelen, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Als u nog niet precies weet waar u moet beginnen, kunt u ook een energiescan aanvragen. Ook hierover vindt u informatie in deze tweede brief.

Houd uw brievenbus in de gaten en grijp deze kans! 

Dit is een regeling met Rijkssubsidie en daarom alleen gericht op eigenaar-bewoners. Als gemeente spannen we ons in om voor 2021 ook iets dergelijks voor huurders beschikbaar te maken.