Fijn wonen in een schone en groene buurt

dinsdag 6 oktober 2020

Iedereen woont graag in een schone en groene buurt. Dagelijks zetten inwoners en organisaties zich in om onze leefomgeving schoon en groen te houden. Zo kunnen we blijven genieten van de mooie gemeente waarin we wonen en werken.

Opruimers bedankt!

Via deze weg bedanken we alle opruimers die actief zijn in onze gemeente. Jouw inzet waarderen we enorm. Of je nu individueel of in groepsverband het zwerfafval in jouw buurt opruimt of met een club een opruimactie in de wijk, het bos of langs de oevers van de Maas organiseert. Bedankt daarvoor!
We zien dat er elk jaar meer opruimers bijkomen. Ook dat is een erg mooie ontwikkeling. Zeker nu we met z’n allen meer buiten verblijven, is het belangrijk om goed voor onze leefomgeving te zorgen.

Dus vervuilers: gebruik de afvalbak!

Aan de vervuilers hebben we maar één boodschap: gebruik de afvalbak. Gewoon doen! Het is echt heel eenvoudig en het went snel. Red Bull geeft je vleugels, maar het blikje vliegt niet vanzelf in de afvalbak. Dus gooi het er zelf in. Dan maak je veel mensen blij en help je mee aan een schone buurt!

Tips, ideeën of reageren?

Heb jij een tip, idee of wil je reageren? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via de mail info@beesel.nl of via de klantenbalie van het gemeentehuis op 077-4749292.