Draag een mondkapje in het gemeentehuis

donderdag 1 oktober 2020

Heeft u een afspraak in het gemeentehuis, dan draagt u vanaf 1 oktober een mondkapje. In het publieksgedeelte van het gemeentehuis dragen zowel de medewerkers als de bezoekers een mondkapje. Ook als u een afspraak hebt in de back office en via het publieksgedeelte binnenkomt, draagt u daar een mondkapje. Achter de contactschermen in de front office dragen de medewerkers geen mondkapje. Deze contactschermen bieden voldoende bescherming.

Gemeenteloods en Milieupark

In het milieupark hoef je geen mondkapje te dragen, omdat het geen binnen publieksruimte is. Ook hier geldt ook dat als je het zelf prettig vind, mag het wel. In de gemeenteloods gelden dezelfde regels als voor het gemeentehuis.

Verspreiding coronavirus beperken

Deze maatregel is bedoeld om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Behalve het dragen van een mondkapje vragen wij u ook om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. U vindt desinfecterende gel in de publiekshal. Verder gelden uiteraard de algemene corona hygiƫne- en gezondheidsregels:

  • Blijf bij klachten thuis en laat u testen;
  • Heeft u of een van uw huisgenoten koorts, dan blijft u ook thuis
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • Hoest en nies in uw elleboog.

U kunt het gemeentehuis bezoeken op afspraak. Een afspraak maakt u online of telefonisch.