Uitreiking Koninklijke Onderscheiding

dinsdag 5 november 2019

Joost Simons krijgt de Koninklijke Onderscheiding opgespeld door waarnemend burgemeester Wil Rutten

Op  vrijdag 1 november jl. ontving de heer Joost Simons, vrijwillige brandweerman van de brandweer Beesel-Reuver, een Koninklijke Onderscheiding uit handen van wnd. Burgemeester Wil Rutten. De onderscheiding werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse bindingsavond van de Brandweer in café Karé, Keulseweg 33 te Reuver.

Joost Simons (43 jaar) werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau voor zijn jarenlange inzet als repressief medewerker bij de brandweer. Op 1 mei 1997 is hij aangesteld als vrijwilliger bij de brandweer  en momenteel als manschap B in de rang van Hoofdbrandwacht.

Door zijn jarenlange staat van dienst, ruim twintig jaar, betekent  deze brandweerman veel voor de inwoners van Beesel en omgeving. Hij zet zich namelijk 24 uur per dag, 7 dagen in de week met hart en ziel in voor de openbare veiligheid in de samenleving.