Vergunningscheck

Doorloop de stappen in de checklist kleine evenementen (PDF, 253.4 kB) om na te gaan of een Melding klein evenement volstaat of dat u een evenementvergunning moet aanvragen. Twijfelt u na het doorlopen van de checklist? Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 077 - 474 92 92 of stuur een e-mail naar info@beesel.nl.

Melding klein evenement

Voldoet uw evenement aan de criteria voor een klein evenement? Vul dan het meldingsformulier kleine evenementen (PDF, 381.8 kB) in. U hoeft geen evenementvergunning aan te vragen. Dien de melding uiterlijk 3 weken voor aanvang van het evenement in. Geef het meldingsformulier af bij de klantenbalie of mail het naar info@beesel.nl. U kunt het ingevulde meldingsformulier opsturen naar:

Gemeente Beesel
t.a.v. Facilitaire Zaken
Postbus 4750
5953 ZK Reuver

Evenementenvergunning

Blijkt uit de vergunningscheck dat u een evenementvergunning nodig heeft? Vul dan het e-formulier Evenementvergunning in. Vraag de vergunning uiterlijk 8 weken voor aanvang van het evenement aan.

Aan het aanvragen van een evenementvergunning zijn legeskosten verbonden. Plaatselijke verenigingen en stichtingen hoeven deze legeskosten niet te betalen.

Aanvullende vergunningen

Als u een evenement organiseert heeft u vaak aanvullende vergunningen of ontheffingen nodig. Controleer of u de volgende vergunningen/ontheffingen nodig heeft:

Bij een Melding klein evenement moet u deze vergunningen en ontheffingen apart aanvragen.
Heeft u een evenementvergunning nodig? Dan is een aparte aanvraag NIET nodig. In het e-formulier Evenementvergunning zijn deze aanvragen meegenomen.