Long Course Weekend Holland - Beesel

Datum: vrijdag 15 mei 2020 - zondag 17 mei 2020 . Locatie: Gemeente Beesel

Long Course Weekend Holland – Beesel
Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020

Locatie gemeente Beesel

Long Course Weekend is een uniek sportfestival met een onverslaanbare atmosfeer. Gedurende drie dagen kunnen atleten kiezen uit drie disciplines (zwemmen, fietsen en/of hardlopen). Deze zijn af te leggen in verschillende afstanden. Zo kan iedereen deelnemen aan een sportweekend op maat. Voor de échte die-hards is er de Full Long Course-optie: de langste afstand in iedere discipline. Iedere atleet die dit parcours volbrengt krijgt een vierde medaille bovenop de medaille die je per discipline ontvangt. Voor jong (vanaf 6 jaar) en oud.

Vrijdag 15 mei 2020      LCW Swim (in Rijkel bij WSV De Draekevaarders)
Zaterdag 16 mei 2020   LCW Bike
Zondag 17 mei 2020     LCW Run

Kijk voor meer informatie op de website van Long Course Weekend Holland – Beesel.