AFGELAST! Thema-concert: Ruiver, 75 jaor vrie

Datum: zondag 29 maart 2020 16.00 - 23.59. Locatie: De Greswaren, Keulseweg 36, 5953 HL Reuver

Ruiver, 75 jaor vrie, een uniek thema-concert in het pas gerenoveerde Grescollege. De organisatie is in handen van het Trommel en Fluiterkorps St. Barbara met medewerking van Reuvers Mannenkoor, Reuvers toneelvereniging, de Heemkunde vereniging en het roerdriekhoek museum. Volg voor meer informatie het evenement op Facebook

Op deze unieke lokatie kun je genieten van afwisselende muziek, zang en mooie verhalen uit de periode van de bevrijding en de greswaren fabriek. Dit zal tevens het eerste concert zijn van onze nieuwe dirigent Roy Derix in Reuver.

Vanaf 14.30 uur zullen de deuren open gaan. In restaurant De Gresbuus zal een tentoonstelling van scholieren van het Grescollege u een beeld schetsen over de tijd van de bevrijding. Ook zijn diverse materialen uit die tijd te bezichtigen.

Om 16.00 uur start het muzikale gedeelte. In samenwerking met het Reuvers Mannenkoor, Heemkundevereniging Reuver en Toneelgroep Reuver, zal het Trommel- en Fluiterkorps u een aangename afwisseling brengen van muziek, zang, verhaal en beeld.

Stuur een e-mail naar info@sintbarbarareuver.nl voor meer informatie en het reserveren van kaarten.