Koningsdagoptocht

Datum: zaterdag 27 april 2019 9.50 - 12.00. Locatie: Startpunt: terrein PSW. Eindpunt: Bösdael

Een samenwerkingsverband van PSW en de Zorggroep organiseert met hulp van vele vrijwilligers en onder muzikale begeleiding van Trommel- en fluiterkorps Sint Barbara Reuver en het Philharmonisch Gezelschap Reuver een Koningsdagoptocht  voor alle kinderen en belangstellenden uit de gemeente Beesel. Versier je fiets, step of rolstoel en doe mee!

Programma

9:50 uur: verzamelen op het terrein van PSW (opzij van voormalig schoolplein BS den Roover)

10:10 uur: vertrek optocht (eindpunt: Bösdael plein voor de Brasserie)

10:30 uur: enkele optredens en prijsuitreiking voor de 3 mooist versierde fietsen, steppen of rolstoelen

Wederom verzorgt Jo's ijssalon voor iedere deelnemer een gratis ijsje. Wij nodigen iedereen van harte uit om langs de route te staan en/of met ons mee te lopen. Het zou heel leuk zijn als er langs de route versierd en/of gevlagd wordt!

Route

Den Roover, Rijksweg, Past. Vranckenlaan naar de ingang van de kerk waar een serenade gegeven zal worden aan de gedecoreerden. De optocht wordt vervolgd via Karel Doormanlaan, Pastoor Rijnderslaan, Bösdaellaan richting Bösdael waar we tussen de gebouwen door naar het plein voor de Brasserie lopen.