Komt u overnachten in een van onze mooie dorpen en bent u op zoek naar leuke uitstapjes in de omgeving? Ga dan naar de website www.hartvanlimburg.nl (Deze link gaat naar een andere website). Of ga hier naar de evenementenkalender van onze gemeente.

Winkelen in Reuver

In het centrum van Reuver kunt u heerlijk winkelen. Op loopafstand van het station vindt u verschillende winkels. Het aanbod van de winkels is zeer gevarieerd. Van kleding en lifestyle tot boeken en lokale streekproducten. Ontdek zelf wat Reuver allemaal te bieden heeft!

Horeca

Tijdens of na het winkelen kunt u in Beesel, Offenbeek en Reuver genieten van een broodje, uitgebreide lunch of heerlijk diner in een van de eetcafés of restaurants. Er zijn ook veel terrasjes waar u terecht kunt voor een lekker kopje koffie met Limburgse vlaai, een verfrissend ijsje of een koud drankje. Wilt u de dag op een leuke manier afsluiten? Ga dan naar de film bij Service Bioscoop Luxor.

Weekmarkten

Iedere week staan er diverse kraampjes in de gemeente Beesel. Ook is er iedere vrijdag een weekmarkt op het Raadhuisplein in Reuver. Bekijk hier het overzicht van de weekmarkt en marktkraampjes in Beesel, Offenbeek en Reuver.

Parkeren

In het centrum van Beesel, Offenbeek en Reuver zijn veel gratis parkeerplaatsen.

Heeft u een vraag, een idee of wilt u zelf graag ondernemen in een van de centra? Neem dan contact op met bedrijvencontactfunctionaris Marie-Jose Korsten via Marie-Jose.Korsten@beesel.nl of 077 4749201.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de gemeente Beesel, dan kunt u als toerist ook contact opnemen met het VVV-kantoor.

VVV Beesel-Reuver
Lommerbergen 1
5953 TT Reuver

077 474 9595
VVV Beesel-Reuver (Deze link gaat naar een andere website)

Bekijk het digitale magazine PUIK lokaal en Omroep P&M voor het actuele lokale nieuws en achtergrondverhalen.

Lees hier het wekelijkse gemeentenieuws van het online magazine PUIK. (Deze link gaat naar een andere website)