Innovatiefonds Noord-Limburg

dinsdag 28 mei 2024

Vanaf 30 mei tot en met 30 augustus 2024 is het Innovatiefonds Noord-Limburg geopend. In deze periode kunnen ondernemers, onderzoeks- en onderwijsinstellingen een subsidieaanvraag doen. Heeft u een innovatief idee en zoekt u subsidie voor uw plan, project of pilot? Dan kan het Innovatiefonds Noord-Limburg een mooi zetje zijn om uw plan uit te kunnen voeren.

Innovatie is erg belangrijk voor een gezonde toekomst van Noord-Limburg. Ontwikkeling van nieuwe producten of technieken is kostbaar en de uitkomst vaak onzeker. Met het innovatiefonds willen de Noord-Limburgse gemeenten innovatie aanjagen en met een financiële impuls mogelijk maken.

Het Innovatiefonds Noord-Limburg is alleen bedoeld voor een samenwerkingsverband van minimaal twee ondernemers of minimaal één ondernemer en één onderzoeks- of onderwijsinstelling. Eén van de partijen moet gevestigd zijn in een van de samenwerkende gemeenten in de Regio Noord-Limburg.

Aanmelden en meer

Kijk voor meer informatie op de website van de Regio Noord-Limburg (Deze link gaat naar een andere website). Hier vindt u de subsidieregeling en de voorwaarden waaraan u moet voldoen. Een aanvraag indienen kan alleen met E-herkenning.

Meer informatie of feedback

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of twijfelt u of uw idee of plan wel in aanmerking komt? Vul dan het digitale contactformulier in (Deze link gaat naar een andere website). Wilt u feedback ontvangen op uw aanvraag? Dien de aanvraag dan ruim op tijd in.