Uitnodiging: Meedenken over sport- en speelplekken in de openbare ruimte

maandag 6 mei 2024

‘Ik zou graag zien dat mijn kinderen kunnen spelen in het groen’, ‘Ik wil lekker kunnen bewegen in de openbare ruimte’ of ‘Voor mij is het belangrijk dat ik goed tot rust kan komen’.

Denkt u graag mee over de openbare sport- en speelplekken in uw omgeving? Wij gaan graag met u in gesprek! De gemeente Beesel gaat beleid maken om de openbare (groene) terreinen speel- en sportvriendelijk(er) te maken. We halen hiervoor graag input op bij onze inwoners. Waar mogelijk verwerken we deze input in het beleid.

Bewonersavonden

Wat zijn uw gedachten over de sport- en speelplekken? Wat vindt u belangrijk? Welke kansen en beperkingen ziet u? Laat van u horen tijdens 1 van de 2 bewonersavonden op

  • Donderdag 23 mei 2024 vanaf 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) bij Café De Paerssjtal
  • Maandag 27 mei 2024 vanaf 20.00 uur (inloop vanaf 19:30 uur) bij Café De Paerssjtal

Tijdens deze 2 avonden gaan we in kleine groepen in gesprek over de volgende thema’s die betrekking hebben op de sport-/speelplekken in de openbare ruimte: veiligheid, groen, elkaar ontmoeten, natuurlijk en informeel spelen, hittestress en droogte, schone leefomgeving en toegankelijkheid en inclusiviteit.

Aanmelden

Ouders/verzorgers, opa’s/oma’s of professionals, iedereen is welkom! We zouden het fijn vinden als u zich van te voren aanmeldt via het aanmeldformulier (Deze link gaat naar een andere website). Graag tot dan!

Kunt u niet naar 1 van de 2 avonden komen, maar wilt u wel meedenken? Via de aanmeldlink (Deze link gaat naar een andere website) kunt u ook een korte enquête invullen. Zo kunnen we uw input toch meenemen.