Heeft u binnenkort een gezellig dagje weg gepland? Ga met het openbaar vervoer!

donderdag 2 mei 2024

Een leuk dagje uit met uw kleinkinderen naar de dierentuin, een bezoek aan een andere stad of misschien wel een bezoek aan familie of een museum: reis met het openbaar vervoer! Heeft u vragen over de bus, trein of lokaal vervoer? Heeft u bijvoorbeeld al lang niet meer met het openbaar vervoer gereisd? De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg. Kom dinsdag 7 mei 2024 naar het inloopspreekuur bij De Bibliotheek Reuver.

Over het inloopspreekuur

Tijdens dit informele spreekuur staan ervaren OV-ambassadeurs klaar om u te helpen met alles wat te maken heeft met het openbaar vervoer. Denk hierbij aan het plannen van uw reis, hoe u de OV-chipkaart moet gebruiken of algemene informatie over het lokale vervoersnetwerk. De OV-ambassadeurs leggen het u allemaal uit. Loop gerust eens binnen.

Praktische informatie inloopspreekuur:

  • Datum: dinsdag 7 mei 2024
  • Tijd: van 10.00 tot 11.30 uur
  • Locatie: De Bibliotheek Reuver (Pastoor Vranckenlaan 18 in Reuver)

Bel een OV-ambassadeur 

Wilt u liever telefonisch advies? Dat kan! U kunt iedere werkdag bellen met 1 van de OV-ambassadeurs. Zij helpen u graag telefonisch met uw vragen. Bel 077 – 250 20 01. U kunt de OV-ambassadeurs op de volgende dagen en tijden bellen:

  • Maandag tot en met vrijdag iedere ochtend van 10.00 tot 12.00 uur  
  • Dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur  
  • Maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur  

Over ‘Kommee samen op pad’

Het inloopspreekuur is onderdeel van ‘Kommee samen op pad’. Dit is een initiatief om ervoor te zorgen dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. De OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die u helpen met praktische tips en informatie over het reizen met het openbaar vervoer. De vrijwilligers gaan ook met u op pad om samen met het openbaar vervoer te reizen. Zo kan de vrijwilliger u tijdens de reis helpen en begeleiden. Met als doel dat u de volgende keer alleen met het openbaar vervoer kunt reizen. En weer zelfstandig op pad kunt gaan.

Initiatief van Trendsportal

‘Kommee samen op pad’ is een initiatief van Trendsportal. Trendsportal is het samenwerkingsverband van de gemeenten in Noord-Limburg op het gebied van mobiliteit en logistiek. Wilt u meer weten over ‘Kommee samen op pad’? Neem contact op met Trendsportal. Bel 038 – 4540 130. Of stuur een e-mail naar kommee@trendsportal.nl. Ga ook naar de website www.kommeesamenoppad.nl (Deze link gaat naar een andere website) voor meer informatie.

Mensen aan tafel tijdens het inloopspreekuur van 'Kommee samen op pad'

Logo van het initiatief 'Kommee samen op pad'