Militaire oefening 8 tot en met 12 mei 2023

woensdag 3 mei 2023

Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 mei 2023 is er een geplande militaire oefening in de gemeente Beesel.

De oefening is voor de opleiding en training voor militairen van de Koninklijke Landmacht. Tijdens de oefening voeren de militairen diverse verkennings- en bewakingstaken uit. Dit doen ze te voet en met voertuigen. Deze taken worden voornamelijk 's nachts uitgevoerd.

Schade ontstaan door de oefening?

Ontstaat er schade door de oefening? Dan kunt u dit melden bij het Ministerie van Defensie. Geef in uw melding aan wanneer de schade is ontstaan, waar en om wat voor schade het gaat. Als u een kenteken van het voertuig heeft, kunt u dit ook bij de melding zetten. De melding stuurt u naar:

Sectie Claims Ministerie van Defensie
Postbus 90004
3509 AA Utrecht
Telefoon: 088-956 1951
E-mail: JDVclaims@mindef.nl