Huisartsentekort huisartsenpraktijk Oppe Ruiver

woensdag 15 juni 2022

Huisartsenpraktijk Oppe Ruiver in Reuver (de voormalige praktijken van dokter P. Albert en P. Hufman) heeft vanaf 1 juli 2022 te maken met een (acuut) tekort aan huisartsen.

De huisartsenpraktijk heeft alle patiënten middels een brief op de hoogte gebracht van de veranderingen die de patiënten vanaf 1 juli kunnen verwachten. Met de doorgevoerde veranderingen verwacht huisartsenpraktijk Oppe Ruiver de huisartsenzorg voor patiënten van Oppe Ruiver bereikbaar te houden. Ondertussen stellen zij alles in het werk om nieuwe huisartsen te vinden voor de praktijk.

Via de website van huisatsenpraktijk Oppe Ruiver kunt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. Als u vagen heeft over de ontvangen brief kunt u deze ook stellen via de website van de huisartsenpraktijk.