Long Course Weekend Holland - Beesel

Datum: vrijdag 18 september 2020 - zondag 20 september 2020 . Locatie: Gemeente Beesel

Long Course Weekend Holland – Beesel
Vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 mei 2020

Locatie gemeente Beesel

Long Course Weekend is een uniek sportfestival met een onverslaanbare atmosfeer. Gedurende drie dagen kunnen atleten kiezen uit drie disciplines (zwemmen, fietsen en/of hardlopen). Deze zijn af te leggen in verschillende afstanden. Zo kan iedereen deelnemen aan een sportweekend op maat. Voor de échte die-hards is er de Full Long Course-optie: de langste afstand in iedere discipline. Iedere atleet die dit parcours volbrengt krijgt een vierde medaille bovenop de medaille die je per discipline ontvangt. Voor jong (vanaf 6 jaar) en oud.

Vrijdag 18 september 2020      LCW Swim
Zaterdag 19 september 2020   LCW Bike
Zondag 20 september 2020     LCW Run

Kijk voor meer informatie op de website van Long Course Weekend Holland – Beesel.