Workshop: Hoe groen is jouw bluejeans?

Datum: woensdag 5 februari 2020 19.30 - 21.30. Locatie: Bibliotheek Reuver, Pastoor Vranckenlaan 18

In het kader van de Week van de Circulaire Economie organiseert de gemeente Beesel in samenwerking met de Bibliotheek Maas en Peel Reuver op woensdagavond 5 februari een gratis lezing en workshop over De Verborgen Impact door Janneke ter Linden-Postulart. Maar wat is de verborgen impact precies?

De grootste negatieve invloed op klimaat en milieu ontstaat tijdens het productieproces van spullen en het vervoer ervan. Dit noemen we de verborgen impact. De meeste invloed heeft al plaatsgevonden nog voordat we een product in de winkel kopen! We hebben dus als westerse consument veel meer invloed op het klimaat dan we denken, juist door de keuzes die we maken bij onze dagelijkse inkopen. Als je deze verborgen impact ook meeneemt, heb je een veel grotere invloed op klimaat en milieu dan je nu misschien denkt.

Wil je meer weten of leren over hoe je je eigen invloed op klimaat en milieu verkleint? Kom dan naar deze workshop!

Meer informatie en aanmelden voor deze avond kan tot 29 januari via duurzaam.beesel.nl/verborgenimpact