LCW Nieuwjaarsrun met BBQ

Datum: woensdag 15 januari 2020 18.00 - 22.00. Locatie: Start en finish: Landal de Lommerbergen

Long Course Weekend Holland – Beesel (LCW) organiseert op 15 januari een Nieuwjaarsrun voor inwoners van de gemeente Beesel en omstreken. De route van de 5 kilometer fun run start en finisht bij Landal De Lommerbergen in Reuver. Het startschot klinkt om 18.00 uur en er geldt geen tijdslimiet. Na afloop kunnen deelnemers aanschuiven bij de gratis barbecue.

Volgens Vincent van der Stouwe van LCW Holland - Beesel, organisator van de Nieuwjaarsrun, gaat het om een klein voorproefje op het Long Course Weekend dat van 15 tot en met 17 mei voor de tweede keer plaatsvindt. “We willen graag de regio alvast wat meer kennis laten maken met LCW en de organisatie van het sportevenement. Daarnaast draagt het wellicht bij als ‘trigger’ om het jaar in het kader van goede voornemens goed te beginnen.”

Inschrijven kost €7,50 en is mogelijk via www.lcwholland.nl.

Het Long Course Weekend Holland - Beesel is een internationaal sportfestival en bestaat uit drie onderdelen: zwemmen, fietsen en hardlopen. Naast de verschillende disciplines kunnen deelnemers ook kiezen uit verschillende afstanden. Disciplines en afstanden kunnen gecombineerd worden. De grootste uitdaging is de Full Long Course, op elk onderdeel de langste afstand.