Bob Vostermans voorgedragen als nieuwe burgemeester Peel en Maas

woensdag 15 mei 2024

De gemeente Beesel feliciteert burgemeester Bob Vostermans met zijn voordracht tot nieuwe burgemeester van de gemeente Peel en Maas. Gisteravond (14 mei 2024) maakte de gemeenteraad van de gemeente Peel en Maas tijdens de raadsvergadering bekend dat zij de zoektocht naar een nieuwe burgemeester hebben afgerond.

Een mooie stap voor burgemeester Bob Vostermans, die trots is op deze voordracht: “Het is een grote eer om per oktober van dit jaar burgemeester van Peel en Maas te mogen worden. Een plattelandsgemeente waarin ondernemerschap en gemeenschapszin belangrijk zijn en waar kansen liggen door veel samen te werken en de verbinding op te zoeken. Maar het is ook een benoeming met een dubbel gevoel want nog iedere dag zet ik mij graag met hart en ziel in samen met het college, de ambtelijke organisatie en de gemeenteraad voor onze mooie gemeenschap van de prachtige gemeente Beesel. Dat zal ik ontzettend gaan missen en ik kijk dan ook terug op mooie jaren met vele bijzondere momenten die we samen hebben beleefd. Daar ben ik iedereen in de gemeente Beesel dankbaar voor. Maar eerst blijf ik mij de komende 4 maanden inzetten voor deze mooie gemeente."

Op zoek naar een nieuwe Beeselse burgemeester

De gemeente Beesel gaat met vertrouwen op zoek naar een nieuwe burgemeester. De eerste stappen in de zoektocht naar de nieuwe burgemeester van de gemeente Beesel worden nu voorbereid. Zodra er meer bekend is over hoe het traject er verder komt uit te zien zullen we u hierover informeren.

Portretfoto van burgemeester Bob Vostermans