Update woningbouwplannen Heijackerstraat Beesel

woensdag 3 april 2024

Er is al veel werk verzet aan de Heijackerstraat in Beesel! De aannemer is zo goed als klaar met het bouwrijp maken van het gebied. De riolering is aangelegd, de wadi is gegraven en het terrein is vrij van obstakels. In verband met de lange wachttijden bij Enexis laat de aanleg van de kabels en leidingen nog even op zich wachten.

Loting kavels

Alle 9 zelfbouwkavels zijn toegewezen aan potentiƫle kopers. Dit betekent dat de gelukkigen aan de slag kunnen met het ontwerpen van hun droomwoning. Natuurlijk komen zaken als de financiering en vergunningaanvraag in dit proces ook aan de orde. Zodra de individuele kopers een vergunningaanvraag doen kunt u deze vinden op www.overheid.nl (Deze link gaat naar een andere website).

Aanbesteding projectmatige woningen

In het plangebied zijn ook 2 bouwvelden gereserveerd voor de bouw 4 levensloopbestendige woningen en 5 startersrijwoningen. De inschrijving voor de aanbesteding is inmiddels gesloten. WeDo Development B.V. heeft opdracht gekregen voor het ontwerpen, realiseren en verkopen van de levensloopbestendige woningen en startersrijwoningen.

De verwachting is dat er eind 2024/begin 2025 gestart wordt met de eerste bouwactiviteiten op de kavels.