Steek de handen uit de mouwen bij het Voedselbos Beesel

donderdag 8 februari 2024

Op zaterdag 24 februari is er weer een plantdag in Voedselbos Beesel! Tijdens de plantdag worden er een paar honderd fruitbomen en -struiken aangeplant. Helpt u een handje mee? U bent van harte welkom! De enthousiaste vrijwilligers verwelkomen u graag.

Wat kunt u verwachten?

We verzamelen om 09.30 uur in het Voedselbos aan de Beeselseweg. Na een korte instructie gaan we aan de slag. We gaan plantgaten graven en de struikjes en boompjes aanplanten. Ook voegen we een laagje bladeren en houtsnippers toe. Dat doen we onder deskundige begeleiding van Food Forest Factory.

Materialen zoals handschoenen, scheppen en kruiwagens zijn aanwezig. Neem gerust uw eigen handschoenen mee. En trek uw laarzen of stevige schoenen aan. Rond 12.30 uur sluiten we de plantdag af met een gezamenlijke lunch. We vragen iedereen iets mee te nemen voor de lunch om met elkaar te delen.

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u meehelpen tijdens de plantdag? Of wilt u meer weten over de plantdag? Stuur een e-mail naar Chantal.Beerens@beesel.nl of bel Chantal Beerens via 077 – 474 92 92.

Voedselbos Beesel wordt mede mogelijk gemaakt door provincie Limburg en gemeente Beesel.

Voedselbos Beesel heeft ook een eigen website: www.voedselbosbeesel.nl. Op deze website staat meer informatie over het Voedselbos. We zien u graag op 24 februari!

Bord van Voedselbos Beesel