Kom weer mee met het openbaar vervoer en reis 1 dag gratis door Limburg met Arriva

donderdag 11 januari 2024

Iedereen wil graag onafhankelijk zijn, ook als u al wat ouder bent. Het openbaar vervoer kan u die bewegingsvrijheid geven. Is het misschien al even geleden dat u de bus of trein hebt gepakt? En weet u niet goed hoe dat tegenwoordig in zijn werk gaat? Vindt u het prettig om op weg geholpen te worden? Kom dan maandag 15 januari 2024 naar de gratis informatiebijeenkomst van ‘Kommee samen op pad’ in De Bibliotheek Reuver.

Over de informatiebijeenkomst

Tijdens deze informatiebijeenkomst krijgt u uitleg en praktische tips over het reizen met het openbaar vervoer. U krijgt bijvoorbeeld uitleg over hoe u in het openbaar vervoer moet betalen. Maar ook hoe u moet inchecken en uitchecken. En hoe u uw reis kunt plannen.

Een dag gratis reizen door Limburg met Arriva

Op deze avond is vervoerder Arriva ook aanwezig. Iedereen die naar de informatiebijeenkomst komt, krijgt een gratis dagkaart om 1 dag met Arriva door Limburg te reizen.

Praktische informatie informatiebijeenkomst:

  • Wanneer: maandag 15 januari 2024
  • Tijd: van 19.00 tot 20.30 uur
  • Waar: De Bibliotheek Reuver, Pastoor Vranckenlaan 18 in Reuver
  • Aanmelden (niet verplicht): we vinden het fijn om te weten hoeveel personen we mogen verwelkomen. Meld u daarom aan om voor deze informatiebijeenkomst. U kunt zich op 2 manieren aanmelden:

Over ‘Kommee samen op pad’

‘Kommee samen op pad’ is een initiatief om ervoor te zorgen dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Vrijwilligers helpen u met praktische tips en informatie over het reizen met het openbaar vervoer. De vrijwilligers gaan ook met u op pad om samen met het openbaar vervoer te reizen. Zo kan de vrijwilliger u tijdens de reis helpen en begeleiden. Met als doel dat u de volgende keer alleen met het openbaar vervoer kunt reizen. En weer zelfstandig op pad kunt gaan.

Aanmelden als vrijwilliger

De vrijwilligers van ‘Kommee samen op pad’ worden OV-ambassadeurs genoemd. Deze vrijwilligers hebben ervaring met het reizen met het openbaar vervoer. En ze vinden het leuk om anderen op weg te helpen. Bent u of kent u iemand die ook een OV-ambassadeur wilt worden? Kom dan naar de informatiebijeenkomst voor meer informatie. Of meld u meteen aan via de website. Ga hier naar de website van Kommee en kies voor ‘vrijwilliger’. (Deze link gaat naar een andere website)

Initiatief van Trendsportal

‘Kommee samen op pad’ is een initiatief van Trendsportal. Trendsportal is het samenwerkingsverband van de gemeenten in Noord-Limburg op het gebied van mobiliteit en logistiek. Wilt u meer weten over ‘Kommee samen op pad’? Neem contact op met Trendsportal. Bel 038 – 4540 130. Of stuur een e-mail naar kommee@trendsportal.nl. Ga hier naar de website www.kommeesamenoppad.nl voor meer informatie. (Deze link gaat naar een andere website)

Reizigers stappen in de bus met Kommee samen op pad