Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 9 januari

vrijdag 5 januari 2024

Aanstaande dinsdag 9 januari: nieuwjaarsreceptie
Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat de nieuwjaarsreceptie weer op het programma staat. Via onderstaand filmpje nodigt burgemeester Bob Vostermans iedereen uit om aanstaande dinsdag 9 januari te komen proosten op het nieuwe jaar.

Dit jaar vindt de receptie plaats bij het Grescollege in Reuver. Je bent vanaf 18.00 uur van harte welkom. De burgemeester houdt een toespraak waarin hij kort terugblikt op het afgelopen jaar én vooruit kijkt naar 2024. Daarnaast speelt de talentenband Greasy Grips een aantal nummers. Deze band is voortgekomen uit het traject van Young Talent. Het traject heeft als doel om getalenteerde jeugd uit de gemeente Beesel een kans te geven om kennis en ervaring op te doen in de muziekindustrie. Tot dinsdag!

Stel je vraag aan de burgemeester

Binnenkort geeft de burgemeester een nieuwjaarsinterview bij Omroep P&M. Daarbij is ruimte voor een aantal vragen van inwoners, ondernemers of verenigingen. Mocht je een vraag willen stellen aan de burgemeester, dan kun je deze sturen naar communicatie@beesel.nl.