Tijdelijke wegafsluitingen Kesselseweg en Mariastraat in week 2

woensdag 3 januari 2024

In week 2 zijn de Kesselseweg en de Mariastraat tijdelijk een gedeelte afgesloten vanwege werkzaamheden.

Kesselseweg van 8 tot en met 12 januari gedeeltelijk gesloten voor gemotoriseerd verkeer

Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 januari 2024 is een gedeelte van de Kesselseweg in Reuver afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het gaat om het gedeelte vanaf de Parklaan tot aan de ingang van de Lommerbergen. De weg is tijdelijk gesloten vanwege snoeiwerkzaamheden. De weg is alleen gesloten voor gemotoriseerd verkeer. De weg is wel open voor fietsers en wandelaars. Het gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid.

Door de tijdelijke wegafsluiting rijdt de bus van 8 tot en met 12 januari via de Beeselseweg. De bus stopt dan niet bij de volgende haltes: Holleweg, Veer, Lommerbergen en Parklaan. Als tijdelijke halte stopt de bus dan op de Hoogstraat.

Mariastraat op 10 en 11 januari gedeeltelijk afgesloten

Op woensdag 10 en donderdag 11 januari 2024 is een gedeelte van de Mariastraat in Reuver afgesloten. Het gaat om het gedeelte tussen de Charles Ruijsstraat en de Bergerhofweg. De straat is tijdelijk afgesloten vanwege rioolwerkzaamheden. Het verkeer wordt op deze 2 dagen omgeleid.