Onderhoudswerkzaamheden Bakheide

maandag 11 november 2019

Vanaf 18 november voert wegenbouwbedrijf Asfaltbouw in opdracht van de gemeente onderhoudswerkzaamheden uit aan de Bakheide. De zijkanten van de weg worden verstevigd door het aanbrengen van grasbetontegels. Afhankelijk van de weersomstandigheden duren de werkzaamheden ongeveer 2 weken.

Verkeer

Het werkvak loopt vanaf de Hoornpost tot aan de Schansweg. Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren wordt het werkvak geheel afgesloten voor al het verkeer. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid. Dit staat met bebording aangegeven.

Veiligheid

Gedurende de werkzaamheden gelden er maatregelen voor de veiligheid van wegwerker én weggebruiker. Hierover krijgt u ter plekke door medewerkers aanwijzingen en de maatregelen staan aangeven met bebording en afzettingen. Houdt u zich a.u.b. aan de regels ! Overlast en verkeershinder zijn onvermijdelijk bij de uitvoering. We proberen dit tot een minimum te beperken en vragen hiervoor uw begrip.

Informatie

  • Politie, brandweer, ambulancedienst en busdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden
  • De aannemer informeert de bedrijven, direct aanwonenden en belanghebbenden over de werkzaamheden en maakt afspraken over de bereikbaarheid
  • Voor detailinformatie over de uitvoering kunt u contact opnemen met de uitvoerder van firma Asfaltbouw dhr. J. Rutten, bereikbaar op 06-51568036 of de toezichthouder van de gemeente Beesel dhr. J. Kuijpers, bereikbaar op 05-29544952. Voor overige vragen kunt u terecht bij dhr. E. Hunnekens, projectleider van gemeente Beesel.