Bloemenactie Dag van de Mantelzorg 2019

maandag 9 september 2019

Verras een mantelzorger met een bloemetje en iets van uzelf!

Mantelzorgers staan klaar voor een naaste. Dat vinden ze vanzelfsprekend, maar daardoor hebben ze soms geen of weinig tijd voor zichzelf. En om hulp vragen is niet altijd makkelijk. Wilt u laten zien dat u ziet wat ze doen en dat u dat waardeert? Vraag dan een bloemetje aan voor mantelzorgers woonachtig in de gemeente Beesel.

Vanaf 10 september zijn de kaarten voor het aanvragen van een bloemetje verkrijgbaar bij lokale openbare plaatsen in de gemeente Beesel zoals het gemeentehuis, de bibliotheek, apotheek en huisartspraktijken. Vul deze kaart in en stuur die op. Dan zorgt het Steunpunt Mantelzorg Beesel samen met vele vrijwilligers dat de mantelzorger op vrijdag  8 november wordt verrast.

Net als vorig jaar kunt u als inwoner ook zelf de mantelzorger verrassen met een lekkere zelf bereide maaltijd, een goed gesprek of iets anders leuks. Knip de bonnen op de kaart uit en geef ze aan de mantelzorger.

Deze actie wordt georganiseerd door Steunpunt Mantelzorg Beesel.
Met dank aan alle vrijwilligers die het bloemetje bij de mantelzorger thuis bezorgen.