Heeft u ideeën om de gemeente nog gezonder te maken in de breedste zin? Of heeft u een vraag? Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 077 474 92 92. U kunt ook contact opnemen met Evy Steeghs (JOGG-regisseur gemeente Beesel) via telefoonnummer 06 - 53 60 82 46 of stuur een e-mail naar evy.steeghs@beesel.nl.

Sportconsulenten

De sportconsulenten in de gemeente zetten zich in voor een brede sportkennismaking van kinderen en volwassenen. Hierbij werken de sportconsulenten samen met lokale verenigingen en sportaanbieders. Heeft u ideeën? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de sportconsulenten:

Kijk voor het laatste nieuws en weetjes  over gewoon samen.fit eens op de facebookpagina van Gewoon Samen Fit.

Samen Fit Materialen

In het eerste weekend van mei 2020 heeft de schooljeugd in Beesel een 'Gewoon Samen Fit' magazine ontvangen. Mocht je het niet hebben gekregen, dan kun je het magazine onderstaand downloaden. In dit boekje staan allemaal sportieve, creatieve, lekkere, maar vooral ook gezonde activiteiten om te doen.

Daarnaast blijven we leuke opdrachten voor jullie verzinnen, om er samen met jullie voor te zorgen dat je lekker bezig kunt blijven.
Houd deze website en de Facebookpagina Gewoon Samen Fit in de gaten voor leuke updates.