Spiegeltje spiegeltje op de fiets

Datum: woensdag 15 november 2023 12.45 - 16.15. Locatie: Plein voor De Schakel, Reuver

Fietsen houdt je gezond en vitaal. Om alle drukte op het fietspad goed te kunnen overzien is een spiegel op je (elektrische) fiets superhandig. Het voorkomt dat je schrikt van een inhaalactie en het helpt ook bij het veilig afslaan als je weet wat er achter je gebeurt. Een auto heeft hiervoor een achteruitkijkspiegel, dus waarom een fiets niet?

Het Posifietsteam Spiegeltje-Spiegeltje gaat namens gemeente Beesel in gesprek met 55-plussers over hun fietsgedrag en het nut van een fietsspiegel. Als dank voor het gesprek wordt er gratis een goede, moderne fietsspiegel gemonteerd op je fiets. Hierbij geldt: OP=OP’.

Komt u ook?

  • Wanneer: woensdag 15 november
  • Waar: Zalencentrum de Schakel in Reuver (plein buiten)
  • Tijd tussen 12:45 - 16:15 uur