Gezondheidsmarkt

Datum: zaterdag 26 augustus 2023 12.00 - 17.00. Locatie: Kloostertuin

Op zaterdagmiddag 26 augustus wordt in Reuver een lokale gezondheidsmarkt georganiseerd. Deze markt staat in het teken van preventieve en positieve gezondheid. Denk hierbij aan gezonde voeding, beweging, ontspanning, zingeving en verbinding.

Diverse activiteiten van stoelmassage tot je eigen smoothie fietsen

Op de markt zijn diverse activiteiten te beleven om mensen te helpen naar een gezonde(re) leefstijl. Bezoekers kunnen onder meer meedoen aan verschillende workshops, lezingen en demonstraties. Een kleine greep uit de activiteiten: stoelmassage, kangoo jump, je eigen smoothie fietsen, AED demonstratie, yoga en stoelyoga, check Vitamine K2 en glucosemeting.
Alle activiteiten worden verzorgd door meer dan 30 ondernemers, verenigingen en zorgprofessionals.

Praktische informatie

  • Gratis toegang (aanmelden is niet nodig)
  • Wanneer: zaterdag 26 augustus 2023
  • Tijd: van 12.00 tot 17.00 uur
  • Waar: Kloostertuin in centrum Reuver, Pastoor Vranckenlaan 2, 5953 CP Reuver
  • Vragen of meer informatie? Stuur een e-mail naar GezondheidsmarktReuver@gmail.com