Intocht Sinterklaas Reuver

Datum: zondag 13 november 2022 13.00 - 15.00. Locatie: Station en Markt

Nog enkele nachten slapen en dan is het zover, Sinterklaas zal Nederland gaan bezoeken. Hij heeft het ontzettend druk, maar wij hebben hem gevraagd of er ook nog tijd over is om naar Reuver te komen. In een reactie geeft Sinterklaas aan: “Natuurlijk kom ik naar Reuver! Ik vind het prettig dat ik na de lange bootreis en aankomst in Nederland even kan uitrusten in de trein. Dat is een heerlijk moment om even na te denken. Welke pakjes moeten bijvoorbeeld naar Reuver. Daar wonen Tess, Sem, Emma, Daan, Sophie, Luuk, Julia, Lotte, Noud en nog veel meer kinderen! De pakjes moeten natuurlijk wel bij de juiste kinderen komen.”

Sinterklaas heeft jullie gemist

Wat ben ik blij dat ik weer samen met mijn Pieten naar het altijd gezellige Reuver /Offenbeek mag komen, want ik heb jullie gemist. Dit jaar heb ik de eer een van de nieuw aangestelde wethouders te mogen ontmoeten, hier kijkt de Sint al naar uit.

Kom op zondag 13 november kijken bij het Station in Reuver. Wij hebben afgesproken dat Sinterklaas met de trein van 13:45 zal arriveren. Nadat we met z’n allen Sinterklaas welkom hebben geheten en natuurlijk alle mooie kleurplaten hebben afgegeven aan de pieten of aan de Sint zelf zetten we het feestje voort op het vernieuwde marktplein. Hier kan er uiteraard weer flink gesproken, gezongen en gedanst worden. Wij hopen dat jij er ook bij bent!

Jong Nederland Reuver-Offenbeek

Rond 15.00 uur zal de Sint met zijn Pieten weer afscheid nemen.
Het geheel zal worden opgeluisterd met muzikale klanken van Joekskapel de Gresbuus.

De organisatie is dit jaar wederom in handen van Jong Nederland Reuver-Offenbeek.